ชนิดสินค้าเกษตรและอาหาร และ รายการทดสอบ จะต้องค้นหาด้วยภาษอังกฤษเท่านั้น
ชื่อห้องปฏิบัติการค้นด้วยภาษาไทยเท่านั้น

เลขที่ใบรับรอง : กษ 07-29-9999-0010-000
ชื่อห้องปฏิบัติการ: บริษัท เซ้าท์อีสต์ เอเชี่ยน ลาบอราทอรี่ย์ จำกัด
ที่อยู่ห้องปฏิบัติการ : 999/99 ถนนพระรามที่ 9 แขวงสวนหลวง เขตสวนหลวง กรุงเทพมหานคร 10250
โทรศัพท์.: 02-939131-3 , 02-5116113-5
โทรสาร : 02-5123821, 02-5116114
Website : www.seallab.co.th/th
ฝ่ายบริการลูกค้า : คุณสุภาวดี วิจารณ์, คุณกัณฑรีย์ เครือศรี
ขอบข่าย :
ลำดับ ชนิดสินค้าเกษตรและอาหาร รายการทดสอบ วิธีทดสอบ สถานะขอบข่ายรายการทดสอบ
1 7. Beverage 59. Sodium
60. Calcium
61. Iron
In-house method TS-CH-1860
in connection with :
- AOAC (2016) 975.03
- AOAC (2016) 985.35

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
2 7. Beverage 58. Total sugar In-house method TS-CH-1861
in connection with :
- AOAC (2016) 925.35
- AOAC (2016) 906.03

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
3 7. Beverage 57. Total dietary fiber In-house method TS-CH-1809 based on AOAC (2016) 985.29

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
4 7. Beverage 55. Fat In-house method TS-CH-1856 based on AOAC (2016) 922.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
5 7. Beverage 56. Ash AOAC (2016) 940.26

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
6 7. Beverage 54. Protein AOAC (2016) 920.152

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
7 7. Beverage 53. Moisture In-house method TS-CH-1858 based on AOAC (2016) 990.20

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
8 6. Fruit juice 52. Total sugar In-house method TS-CH-1861
in connection with :
- AOAC (2016) 925.35
- AOAC (2016) 906.03

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
9 6. Fruit juice 46. Vitamin A In-house method TS-CH-1813 based on AOAC (2016) 992.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
10 6. Fruit juice 47. Vitamin B1 In-house method TS-CH-1814 based on AOAC (2016) 942.23

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
11 6. Fruit juice 48. Vitamin B2 In-house method TS-CH-1835 based on AOAC (2016) 970.65

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
12 6. Fruit juice 49. Sodium
50. Calcium
51. Iron
In-house method TS-CH-1860
in connection with :
- AOAC (2016) 975.03
- AOAC (2016) 985.35

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
13 6. Fruit juice 42. Ash AOAC (2016) 940.26

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
14 6. Fruit juice 43. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
15 6. Fruit juice 44. Total energy and energy from fat Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.5

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
16 6. Fruit juice 45. Total dietary fiber In-house method TS-CH-1809 based on AOAC (2016) 985.29

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
17 5. Milk and Milk Products 36. Sodium
37. Calcium
38. Iron
In-house method TS-CH-1860
in connection with :
- AOAC (2016) 975.03
- AOAC (2016) 985.35

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
18 6. Fruit juice 39. Moisture In-house method TS-CH-1858 based on AOAC (2016) 990.20

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
19 6. Fruit juice 40. Protein AOAC (2016) 920.152

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
20 6. Fruit juice 41. Fat In-house method TS-CH-1856 based on AOAC (2016) 922.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
21 5. Milk and Milk Products 32. Vitamin A In-house method TS-CH-1813 based on AOAC (2016) 992.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
22 5. Milk and Milk Products 33. Vitamin B1 In-house method TS-CH-1814 based on AOAC (2016) 942.23

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
23 5. Milk and Milk Products 34. Vitamin B2 In-house method TS-CH-1835 based on AOAC (2016) 970.65

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
24 5. Milk and Milk Products 35. Cholesterol In-house method TS-CH-1855 based on AOAC (2016) 994.10

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
25 5. Milk and Milk Products 31. Total sugar In-house method TS-CH-1861
in connection with :
- AOAC (2016) 925.35
- AOAC (2016) 906.03

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
26 5. Milk and Milk Products 30. Total dietary fiber In-house method TS-CH-1809 based on AOAC (2016) 985.29

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
27 5. Milk and Milk Products 29. Total energy and energy from fat Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.5

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
28 8. Canned animal feeds 66. Fat AOAC (2016) 920.39

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
29 8. Canned animal feeds 65. Protein In-house method TS-CH-1802 based on AOAC (2016) 991.20

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
30 8. Canned animal feeds 64. Moisture In-house method TS-CH-1801 based on AOAC (2016) 950.46

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
31 7. Beverage 63. Vitamin B2 In-house method TS-CH-1835 based on AOAC (2016) 970.65

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
32 7. Beverage 62. Vitamin B1 In-house method TS-CH-1814 based on AOAC (2016) 942.23

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
33 5. Milk and Milk Products 28. Fatty acid In-house method TS-CH-1857 based on AOAC (2016) 996.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
34 5. Milk and Milk Products 27. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
35 5. Milk and Milk Products 26. Ash AOAC (2016) 945.46

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
36 5. Milk and Milk Products 25. Fat AOAC (2016) 989.05

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
37 5. Milk and Milk Products 23. Moisture AOAC (2016) 990.19

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
38 5. Milk and Milk Products 24. Protein AOAC (2016) 991.20

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
39 4.
• Potable water
- Drinking water
- Drinking water in sealed
container
- Ice
- Tap water
• Non-Potable water
- Processed water
22. MPN Fecal Coliforms Standard Methods for the Examination of
Water and Waste Water, APHA, AWWA,
WEF 22nd Ed., 2012, part 9221 E.

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 23 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
40 4.
• Potable water
- Drinking water
- Drinking water in sealed
container
- Ice
- Tap water
• Non-Potable water
- Processed water
21. MPN Coliforms Standard Methods for the Examination of
Water and Waste Water, APHA, AWWA,
WEF 22nd Ed., 2012, part 9221 B.

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 23 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
41 4.
• Potable water
- Drinking water
- Drinking water in sealed
container
- Ice
- Tap water
• Non-Potable water
- Processed water
20. Total Plate Count Standard Methods for the Examination of
Water and Waste Water, APHA, AWWA,
WEF 22nd Ed., 2012, part 9215 B.

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
42 3. Beverage in sealed container 19. Total Plate Count FDA BAM Online, 2001 (Chapter 3)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
43 3. Beverage in sealed container 18. Clostridium perfringens ISO 7937 : 2004

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 23 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
44 3. Beverage in sealed container 17. Salmonella spp. ISO 6579-1 : 2017

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 23 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
45 3. Beverage in sealed container 16. Coagulase-positive
Staphylococci
ISO 6888-1 : 1999 / Amd 1 : 2003

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
46 3. Beverage in sealed container 14. MPN Coliforms
15. Escherichia coli
FDA BAM Online, 2017 (Chapter 4)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 2 สิงหาคม 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
47 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
13. Total Plate Count FDA BAM Online, 2001 (Chapter 3)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
48 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
12. Clostridium perfringens ISO 7937 : 2004

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 23 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
49 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
11. Salmonella spp ISO 6579-1 : 2017

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
50 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
10. Coagulase-positive
Staphylococci
ISO 6888-1 : 1999 / Amd.1 : 2003

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
51 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
9. Escherichia coli FDA BAM Online, 2017 (Chapter 4)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
52 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
8. Presumptive Escherichia coli ISO 7251 : 2005

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
53 2. Food*

Food* as describes
1. Meat and Meat Product (Fresh, Frozen, Processed)
2. Poultry and Poultry Product
3. Seafood and Seafood Product
4. Vegetable and Vegetable Product
5. Fruit and Fruit Product
6. Cereal and Cereal Product
7. Nut and Nut Product
8. Milk and milk product
9. Egg and Egg Product
10. Algae and Algae Product
11. Tea, Coffee, Cocoa
12. Ready to cook food
13. Fish sauce and other kinds of sauce
14. Starch and Starch Product
15. Snack and cookie biscuit cracker
16. Jam and jelly
17. Chocolate
18. Potato and Potato Product
19. Ice Cream
7. MPN Coliforms - FDA BAM Online, 2017 (Chapter 4)
- ISO 4831 : 2006

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
54 1. Food in sealed container 6. Clostridium perfringens ISO 7937 : 2004

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
55 1. Food in sealed container 5. Coagulase-positive
Staphylococci
ISO 6888-1 : 1999 / Amd.1 : 2003

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
56 1. Food in sealed container 4. Salmonella spp. ISO 6579-1 : 2017

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
57 1. Food in sealed container 1. Total Plate Count FDA BAM Online, 2001 (Chapter 3)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
58 1. Food in sealed container 2. MPN Coliforms
3. Escherichia coli
FDA BAM Online, 2017 (Chapter 4)

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
59 8. Canned animal feeds 67. Ash ISO 5984 : 2002

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
60 8. Canned animal feeds 68. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
61 9. Cornflake 69. Moisture AOAC (2016), 925.10

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
62 9. Cornflake 70. Protein AOAC (2016), 979.09

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
63 9. Cornflake 71. Fat AOAC (2016), 922.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
64 9. Cornflake 72. Ash AOAC (2016), 923.03

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
65 9. Cornflake 73. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
66 9. Cornflake 74. Total energy and energy from fat Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.5

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
67 10. Meat and Meat Products 75. Moisture AOAC (2016), 945.46

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
68 10. Meat and Meat Products 76. Protein AOAC (2016), 981.10

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
69 10. Meat and Meat Products 77. Fat AOAC (2016), 960.39

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
70 10. Meat and Meat Products 78. Ash AOAC (2016), 920.153

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
71 10. Meat and Meat Products 79. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
72 10. Meat and Meat Products 80. Total energy and energy from fat Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.5

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
73 10. Meat and Meat Products 81. Fatty acid In-house method TS-CH-1857 based on AOAC (2016), 996.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
74 10. Meat and Meat Products 82. Cholesterol In-house method TS-CH-1855 based on AOAC (2016), 994.10

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
75 11. Cereal and Cereal Products 83. Moisture AOAC (2016), 925.10

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
76 11. Cereal and Cereal Products 84. Protein AOAC (2016), 979.09

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
77 11. Cereal and Cereal Products 85. Fat AOAC (2016), 922.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
78 11. Cereal and Cereal Products 86. Ash AOAC (2016), 923.03

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
79 11. Cereal and Cereal Products 87. Carbohydrate Methods of Analysis for Nutrition Labeling (1993), (Chapter 1), p.8-9

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
80 11. Cereal and Cereal Products 88. Total dietary fiber In-house method TS-CH-1809 based on AOAC (2016), 985.29

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
81 11. Cereal and Cereal Products 89. Vitamin A In-house method TS-CH-1813 based on AOAC (2016), 992.06

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
82 11. Cereal and Cereal Products 90. Vitamin B1 In-house method TS-CH-1814 based on AOAC (2016), 942.23

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
83 11. Cereal and Cereal Products 91. Vitamin B2 In-house method TS-CH-1835 based on AOAC (2016), 970.65

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
84 11. Cereal and Cereal Products 92. Sodium
93. Calcium
94. Iron
In-house method TS-CH-1860
in connection with :
- AOAC (2016) 975.03
- AOAC (2016) 985.35

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
85 12. Fish and Fish Products 95. Mercury In-house method TS-CH-1852 based on AOAC (2016), 977.15

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ
86 13. Dietary Supplements Products 96. Arsenic In-house method TS-CH-1851 based on AOAC (2016), 986.15

ขึ้นทะเบียน ณ
วันที่ 13 มีนาคม 2561
สิ้นสุดการขึ้นทะเบียน
วันที่ 28 มิถุนายน 2562

ขอบข่ายหมดอายุ